Studentportal Luleå Tekniska Universitet

Luleå Tekniska Universitet har en studentportal med adressen http://www.ltu.se/student. Observera att inloggningsuppgifterna skiljer sig från denna portal. Om ni är antagna hos LTU ska ni få inloggningsuppgifter hemskickat innan kursstart. Notera att ni måste aktivera ert konto genom att logga in på "Mitt LTU" som ni bl.a. finns länkat på studentwebben. Om ni har frågor kring detta kontakta Marianne Tyboni på studentservice i Skellefteå marianne.tyboni@ltu.se (0910-58 53 21). Om ni får problem med inloggning kontaktar ni LTU's IT-service på 0920 49 16 64 eller så skickar in en felanmälan via https://servicedesk.ltu.se/. Inne på ”Mitt LTU” kan ni bl.a:

- Kurs registrera

- Termins registrera

- Registrera för tentamen

- Plocka ut studiemeritförteckning

- Nå era kursrum på lärplattformen canvas

OBS Ni som är inskrivna på LTU ska terminsregistrera i början på varje termin på "Mitt LTU". Detta ska ni även göra om ni under en läsperiod bara läser kurser på de andra universiteten.

Ni som är antagna vid andra universitet kommer att få tillgång till inloggning till "Mitt LTU" och bl.a. canvas när ni blir kursregistrerade för första gången. Kursregistreringen sköts av Marianne och ni som deltar på uppropet i Skellefteå kommer kursregistreras automatiskt. Ni som inte är med där måste meddela antingen Marianne eller kursansvarige på respektive universitet för att bli kursregistrerade. När ni är kursregistrerade kan ni via https://servicedesk.ltu.se/anm/nouser-sv.html få ut inloggningsuppgifter för fronter och studentportalen via SMS eller e-post. Notera att det kan ta någon dag från det att ni fyller i och skickar in formuläret till att ni får inloggningsuppgifterna. För att aktivera ert kontot så loggar ni först in på "Mitt LTU".

De kurser inom elkraftingenjörsprogrammet som ges av Luleå Tekniska Universitet är

- W0013T Elkrafttenik

- Introduktion - W0021T Mekanik och elkraftteknik

- R0001E Grundläggande reglerteknik

- W0001M Elanläggningsteknik, EMC och elkvalité

- D0004B Drift- och underhållsteknik

- W0014T Stor- och småskalig generering av elenergi, transmission och distribution

- W0011T Elanläggning elsäkerhet

- W0015T Elkraftsekonomi

Last modified: Friday, 25 January 2019, 9:18 AM