Erbjudande om stipendier, jobb och praktik

 
 
Picture of Kent Bertilsson
Vattenfalls talangprogram
by Kent Bertilsson - Tuesday, 28 November 2017, 8:26 AM
 

Talangprogrammet 2018

Hej!

Nu har ansökan till Talangprogrammet 2018 äntligen öppnat! Tipsa dina studiekompisar, kollegor, elever och andra i din omgivning att söka! Vi arbetar just nu med att rekrytera studenter och vill ge flera möjligheten att ta del av det som programmet erbjuder. 

 

 

Om Talangprogrammet

Talangprogrammet består av två tvådagarsträffar med övernattning: en i mars och en i april. Första träffen äger rum i Stockholm och den andra vid någon av våra etableringar i Sverige. Vattenfall Services står för rese- och boendekostnader. Talangdagarna inkluderar bl.a. studiebesök, CV-tips och case-uppgifter. Som deltagare får du tillgång till ett ovärderligt nätverk inom Vattenfall Services.

 

 

 

Målgrupp

Talangprogrammet riktar sig till dig som går sista året på YH-, högskole- eller civilingenjörsutbildning vid någon av Sveriges högskolor och universitet. Bakgrunden får gärna vara inom elkraft, installation, energi men även skolning inom skog välkomnas varmt. 

 

Om Vattenfall Services

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Våra verksamhetsområden är byggnation, underhåll och konsulttjänster. Med etableringar på ett 90-tal orter i Sverige finns vi alltid nära dig.

 

Vi är intresserade av just din ansökan, så sök även Du till Talangprogrammet 2018!

 

Sprid gärna ordet via e-post, intranät, Facebook, LinkedIn eller andra sociala medier. Detta kan vara en unik möjlighet för sistaårselever att komma in i arbetslivet i direkt anslutning till avslutade studier. Tidigare år har mellan 2-6 st. anställts efter avslutat talangprogram. Har du några tips på var vi mer kan marknadsföra oss, hör gärna av dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Picture of Kent Bertilsson
Svar: Vattenfalls talangprogram
by Kent Bertilsson - Tuesday, 28 November 2017, 2:46 PM
 

En folder till Programmet