Erbjudande om stipendier, jobb och praktik

 
 
Picture of Kent Bertilsson
Jämkraft söker Elkraftingenjör vikariat
by Kent Bertilsson - Monday, 22 August 2016, 12:49 PM
 

Uppdragsbeskrivning
Avdelningen ansvarar för planering, optimering och krafthandel av Jämtkrafts elproduktion. Vi arbetar också med fjärrstyrning och driftövervakning av våra kraftstationer, vattenmagasin och elnät. Ett normalår producerar vi cirka 940 GWh i våra 17 vattenkraftstationer samt cirka 250 GWh vindkraft. Nu behöver vi en ny medarbetare till vår driftcentral som är bemannad dygnet runt.

Vi söker dig som vill arbeta med produktionsplanering, kraftaffärer, hantering av vår kraftbalans, förbrukningsprognoser samt styrning och övervakning av våra kraftanläggningar.

Du bör ha en teknisk högskoleutbildning med elkraft- eller energiinriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete men även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka.

Du ska vara noggrann, handlingskraftig och strukturerad samt ha förmåga att arbeta rationellt även under tidspress. Arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt varför god kommunikativ förmåga värdesätts.

Körkort B är ett krav.

Placeringsort
Östersund

Anställningsform/omfattning
Vikariat från september 2016 till och med den 30 juni 2017. Omfattningen är heltid och skiftgång.

Vill du veta mer om jobbet?
Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Olle Johansson, avdelningschef på 063-14 92 44 eller olle.johansson@jamtkraft.se.

Ansökan
Ansökan och CV ska vara oss tillhanda senast den 28 augusti 2016.
Referensnummer 1623.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Fackliga företrädare:
SEKO, Peter Martinsson 063-14 93 95
Saco, Mikael Eklund 063-14 92 51
Vision, Sven-Erik Trulsson 063-14 91 73

Länk till uppdraget
http://www.jamtkraft.se/om-jamtkraft/jobba-hos-oss/rekrytering/lediga-jobb/

Beskrivning av uppdragsgivaren
Jämtkrafts hemmakontor är i Östersund och vi ägs av tre jämtländska kommuner: Åre, Östersund och Krokom. Det präglar oss på så sätt att vi inte bara tänker på vinst utan även vill bidra till samhället. Hos oss kan du köpa el i hela Sverige, bor du i Jämtland kan du även nyttja vår fjärrvärme och vårt elnät.

Hemsida
www.jamtkraft.se

Kontaktperson
Eva Olsson
eva.olsson@jamtkraft.se
063 - 149363