Erbjudande om stipendier, jobb och praktik

 
 
Picture of Per Hallberg
Jobba åt ÅF?
by Per Hallberg - Friday, 9 October 2015, 8:22 AM
 

STUDENTPROGRAM på ÅF!

Nu söker vi dig som vill vara med och påverka framtiden genom att skapa hållbara samhällen tillsammans med ÅF. Detta är en möjlighet för dig att vara delaktig i ett spännande samarbete mellan oss på Academic Work och en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi söker dig som studerar och vill utvecklas i ett unikt program hos ÅF. Är du redo att anta utmaningen?

 

ARBETSUPPGIFTER

Under dina studier kommer du få möjlighet att vara delaktig i den dagliga verksamheten hos ÅF. Detta innebär att du exempelvis kommer arbeta med enklare projekteringsuppgifter och konstruktionsuppdrag samt utforma relationshandlingar, miljödeklarationer och diverse energiberäkningar. Detta ger dig en ovärderlig möjlighet att få kombinera dina teoretiska kunskaper med praktiskt arbete under studietiden och hitta en arbetsgivare att bygga din framtida karriär hos.

VI SÖKER DIG SOM

Studerar sista året på en ingenjörsutbildning med inriktning energi, el och/eller VVS på antingen civil- eller högskolenivå. Du kan även studera en YH-utbildning inom något av dessa områden. Det är meriterande om du har 1-2 års arbetslivserfarenhet sedan tidigare, från exempelvis industri, men det är inget krav för tjänsten. Du kommunicera obehindrat på svenska och engelska både skriftigt och muntligt, vilket är ett krav då dokumentation och kommunikation förekommer på båda språken.

Vidare söker vi dig som:

§  Vill skapa bästa möjliga förutsättningar för din framtida karriär

§  Motiveras av möjligheten att bygga en långsiktig relation med ett stort företag som ÅF

§  Ser möjligheten att utföra examensarbetet på plats hos ÅF

 

Läs mer och ansök via länken 

https://www.academicwork.se/annons/studentprogram-for-dig-som-vill-vara-med-och-paverka-manniskors-framtid/14961419