Forum för kull H15 för frågor som rör kull H15

 
 
Picture of Emma Svartsjaern
Företag vill ha schema för examensredovisningsdagarna
by Emma Svartsjaern - Tuesday, 22 May 2018, 8:33 AM
 

Hej!

Jag är troligtvis inte den enda som fått den här frågan, men "mitt" företag har frågat efter en någorlunda schema gällande 29-30 maj i över två veckor nu, så de vet vilken dag och ungefärlig tid deras exjobbare ska presentera så de har möjlighet att vara där.

Det vill gärna ha information om middagen också, främst tid och vilka som det är tänkt att vara för. Det börjar vara kort om tid för att planera in, då de gärna vill vara på plats men deras scheman börjar fyllas upp. Det behöver inte vara exakt på minuten, men ett någorlunda hum börjar de behöva få.

Det skulle behöva svar, och det innan nästa vecka.

 

//Emma Svartsjaern

Picture of Björne A Lindberg
Re: Företag vill ha schema för examensredovisningsdagarna
by Björne A Lindberg - Tuesday, 22 May 2018, 9:15 AM
 

Hej!

Det slutliga schemat är svårt att lägga i alla delar då vi inte ännu vet vilka som kommer att vara godkända för redovisning. Har dock ni eller ert företag önskemål om redovisningsdag, maila Erik på Erik.Elfgren@ltu.se, så försöker han planera schemat så det blir så bra som möjligt för alla. det slutliga schemat borde dock dyka upp vilken dag som helst nu.

 

Vad gäller middagen går den av stapeln tisd 29/5. Och vi siktar på att köra igång med den ca 17.

Alla som redovisar exjobben och alla närvarande handledare bjuds på middagen. Släkt och vänner får också vara med på middagen men då till självkostnadspris. Priset är inte satt än men torde hamna kring 350-400:-/pers. Pga lite regelverk att ta hänsyn till bjuds inga alkoholhaltiga drycker. Dock kommer vin/öl att finnas till försäljning till självkostnadspris.

 

/Björne